Over
SB Interiors

Ken je dat gevoel?

Stijl kan u niet kopen, maar wij kunnen het wel creëren! Daarom geeft SB Interiors uw binnenhuisinrichting vorm: van totaalrenovatie tot meubelen op maat. Begint u met een blanco canvas? Of zoekt u simpelweg die finishing touch? Onze persoonlijke aanpak en vakmanschap garanderen een resultaat waarin alles klopt.

Of u nu een nieuwbouw- of renovatieproject in de steigers heeft staan, SB Interiors ontwerpt en ontzorgt. Zo maken we uw interieurdromen waar binnen de afgesproken tijd en prijs.

Als bewust kleine KMO kiezen we ervoor om dicht bij onze opdrachtgevers en ons team te staan. Deze dynamische werkwijze levert al sinds 1997 de meest unieke interieurs op. Doordeweeks staat niet in ons woordenboek. Wel streven we voor u naar topkwaliteit tot in het kleinste detail. Met dank aan ons eigen atelier en jarenlange ervaring kunnen we vakmanschap verzekeren in onze vier expertises:

 1. Totaalinterieurs:
  Unieke projecten verwezenlijken is onze specialiteit.
 2. Meubelen op maat:
  Zowel functioneel als esthetisch de beste afwerking.
 3. Renovaties:
  Laat de verbouwingen aan ons over en maak het uzelf gemakkelijk.
 4. Interieurontwerp:
  In 3D komen uw dromen digitaal tot leven.

Eigen atelier: 100% Belgisch vakmanschap

Kwaliteit beloven is makkelijk. Maar wat SB Interiors belooft is 100% Belgische kwaliteit, en dát maakt het verschil. Wij creëren uw gedroomde meubelstuk in ons eigen atelier. Gedreven vakmensen zorgen ervoor dat alles klopt. Tot op de millimeter.

Dankzij hun talent en ervaring kan u straks thuiskomen in een interieur waar alles precies past. Ons moderne machinepark ondersteunt de passie van het personeel om perfecte meubels te maken.

Onze manier van werken

Bij SB Interiors staat één vaste contactpersoon garant voor het halen van de afgesproken timing binnen uw budget, evenals de kwaliteitscontrole. Want voor ons zijn transparantie en betrouwbaarheid de bouwstenen van een succesvolle interieurtransformatie. Vertrouwen en vakmanschap verzekerd!

01

Eerste contact

Tijdens onze eerste kennismaking komen al uw interieurwensen aan bod. We luisteren naar uw dromen en komen via materialen (en een waaier aan andere interieurmogelijkheden) samen tot een visie en planning.

02

Ontwerpfase

Genoeg gedroomd, tijd om het ontwerp op papier te zetten! Onze binnenhuisarchitect zorgt ervoor dat het moodboard en de renders op punt staan. Daarna is het tijd om de offerte op te maken, want ook uw budget wordt bij SB Interiors altijd gerespecteerd.

03

Finaal plan

In de volgende fase zetten wij de puntjes op de i van uw interieur door het plan te finaliseren. Uw contactpersoon overloopt elk detail, van de materiaalkeuze tot de coördinatie van de uit te voeren werken. Tevredenheid verzekerd!

04

Opmeting, productie, plaatsing

Onze vakmensen komen langs voor de opmetingen en gaan vervolgens aan de slag in ons eigen atelier om uw maatwerkmeubilair te produceren. Hierna staat de plaatsing op de planning. We zorgen daarbij voor een afwerking om u tegen te zeggen.

05

Gouden nazorg

Aanbeland bij stap 5? Dan rest er u niets dan thuis te komen en te genieten van uw gloednieuwe interieur. Ook in deze laatste fase garanderen wij het hoogste serviceniveau. Eens een tevreden klant, altijd een tevreden klant. Dat is ons motto